Nenechaj si ujsť špičkové recepty
Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.
OdoberaťZnačka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.
Má vyvážený podiel tuku a svaloviny, preto sa pri dusení alebo pečení nevysuší. Hodí sa na prípravu všetkých pokrmov, do ktorých je bravčový bok príliš tučný a naopak stehno príliš suché. Svalové vlákna sú krátke, preto je vhodné ho krájať na kocky. Vyskúšajte z neho pripraviť napríklad segedínsky guláš. Mäso z pliecka je vhodné aj na marinovanie, prípravu rezňov alebo na dusenie.
Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.