2
51
Cesnakovo-slivková krkovička z grilu

Cesnakovo-slivková krkovička z grilu

30 min
4 porcie
  • 4 plátky bravčovej krkovičky bez kosti
  • 1/4 pohára olivového oleja Primadonna
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice medu Marlene
  • 2 lyžice balsamica Acentino
  • 5 lyžíc slivkového lekváru Sympathica
  • strúhaná kôra z 1 citróna
  • čierne mleté korenie Mikado
  • soľ Castello

Postup

Všetky suroviny na marinádu zmiešame spolu. Mäso naložíme do marinády aspoň na 2 – 3 hodiny, najlepšie na celú noc.

Krkovičku vyberieme z marinády a necháme ju trochu odkvapkať. Mäso grilujeme z oboch strán na rozohriatom grile a pravidelne ho potierame marinádou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info