2
52
Cesnakovo-slivková krkovička z grilu

Cesnakovo-slivková krkovička z grilu

30 min
4 porcie
  • 4 plátky bravčovej krkovičky bez kosti
  • 1/4 pohára olivového oleja Primadonna
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice medu Marlene
  • 2 lyžice balsamica Acentino
  • 5 lyžíc slivkového lekváru Sympathica
  • strúhaná kôra z 1 citróna
  • čierne mleté korenie Mikado
  • soľ Castello

Postup

Všetky suroviny na marinádu zmiešame spolu. Mäso naložíme do marinády aspoň na 2 – 3 hodiny, najlepšie na celú noc.

Krkovičku vyberieme z marinády a necháme ju trochu odkvapkať. Mäso grilujeme z oboch strán na rozohriatom grile a pravidelne ho potierame marinádou.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať