0
2
Pečené rebrá s ananásom

Pečené rebrá s ananásom

2 h 0 m
2 porcie

Suroviny

  • 1 kg rebier
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • repkový olej Vita D‘or
  • 4 lyžice kečupu Kania
  • 3 lyžice horčice Kania
  • 2 lyžice medu
  • 3 lyžice sójovej omáčky
  • 1 lyžica čerstvého zázvoru
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
  • ¼ ananásu
  • 8 lyžíc olivového oleja Primadonna
  • 1 limetka

Potrebujeme

  • papier na pečenie, plech na pečenie

POSTUP

Rebrá z oboch strán poriadne osolíme, okoreníme a polejme repkovým olejom. Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a prikryté pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C cca 90 minút.

Medzitým zmiešame kečup, horčicu, sójovú omáčku, med, natenko nakrájaný zázvor a cesnak. Po hodine a pol pečenia rebrá vyberieme a potrieme omáčkou z oboch strán.

Opäť vložíme do rúry a pečieme na 190 °C cca 20 minút.

V miske zmiešame nakrájanú petržlenovú vňať, nakrájaný ananás, olivový olej a šťavu z limetky.

Servírovanie

Pečené rebrá podávame s ananásovým šalátom.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať