0
3
Špagety all'assassina

Špagety all'assassina

30 min
2 porcie

Suroviny

  • olivový olej Primadonna
  • 1 štipľavá paprička
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 400 ml vody
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku Kania
  • 160 – 200 g špagiet Tiradell  
  • soľ Kania
  • 1 lyžička kryštálového cukru Belbake
  • 6 – 7 cherry paradajok


Servírovanie

  • parmezán Milbona
  • čerstvá bazalka

Potrebujeme

 panvicu


POSTUP

V panvici zohrejeme olej, pridáme nasekanú štipľavú papričku, pretlačené strúčiky cesnaku, 1 lyžicu paradajkového pretlaku a 100 ml vody. Surové špagety opražíme v omáčke z oboch strán. V hrnci rozmiešame 1 lyžicu pretlaku, 300 ml vody, štipku soli a 1 lyžičku cukru.

Vodu s pretlakom prilejeme do panvice so špagetami a varíme, kým špagety zmäknú. Keď sa voda odparí, pridáme trochu oleja a špagety na oleji zapečieme dochrumkava.

Cherry paradajky sprudka orestujeme v panvici, v ktorej sme restovali špagety.

Servírovanie

Špagety all'assassina servírujeme s nastrúhaným parmezánom a ozdobíme bazalkou.  

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať