0
42
Špecle s kuracím mäsom a hráškom

Špecle s kuracím mäsom a hráškom

30 min
4 porcie
  • 500 g chladených špeclí Chef Select
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • 200 g kuracích pŕs
  • 1 menšia cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • olivový olej Primadonna
  • 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
  • 2 hrste mrazeného hrášku Chira
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 3 lahôdkové cibuľky
  • hoblinky parmezánu Lovilio na ozdobu

POSTUP

POTREBUJEME

  • sitko
  • hlbšiu panvicu alebo wok

 

Špecle varíme vo vriacej osolenej vode, kým vyplávajú na hladinu ( 1- 2 minúty). Potom ich scedíme.

Umyté a osušené kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, cibuľu a cesnak nadrobno.

Nakrájané suroviny pridáme na panvicu s rozpáleným olivovým olejom a sprudka ich opečieme. Mäso musí získať zlatistú farbu. Potom prilejeme k základu smotanu, pridáme rozmrazený hrášok a ochutíme soľou a korením. Necháme variť približne 5 minút. Potom pridáme odkvapkané špecle. Panvicu stiahneme z ohňa a primiešame nasekanú lahôdkovú cibuľku.

Servírovanie

Cestoviny podávame posypané hoblinkami parmezánu.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať