0
2
Studená melónovo-jahodová polievka

Studená melónovo-jahodová polievka

20 min
4 porcie
  • 200 g jahôd
  • 600 g červeného melóna
  • 4 lyžice citrónovej šťavy
  • 3 lyžice medu Confeira
  • 1/2 hrste čerstvej bazalky
  • 1 hrsť čerstvej mäty
  • 200 g syra feta Eridanous alebo prírodného zrejúceho syra Eridanous

Potrebujeme

  • tyčový mixér

Postup

Umyté jahody, na menšie kúsky nakrájanú dužinu melóna zbavenú jadierok, lístky čerstvej bazalky a mäty (zopár si odložíme na ozdobu) rozmixujeme ponorným mixérom dohladka. Ochutíme citrónovou šťavou a medom. Odložíme na niekoľko hodín do chladničky.

Servírovanie

Polievku servírujeme ozdobenú rozdrobeným syrom a lístkami čerstvej mäty.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info